Pregled korpe

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT XXL MASKARA

1.890,00 RSD

Maskara za oči.

Pakovanje

Šifra proizvoda: 3616301725800 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Razvijena na osnovu patentirane tehnologije, nova Max Factor False Lash Effect XXL maskara nudi vrhunske rezultate, sa trepavicama koje su produžene i do neverovatnih 70%! Jedinstvena formula je takođe ekološka – ne sadrži mirise, mineralna ulja i talk.
Pored produžavanja, maskara pruža ekstra volumen i gustinu, i istovremeno je otporna na razmazivanje i ne stvara grudvice na trepavicama niti ih slepljuje. Nanošenje može da bude slojevito bez bojazni, a najbolji rezultati postižu se nanošenjem dodatnog sloja, ali tako da se formula potpuno osuši između dva sloja. I to nije sve: četkica u obliku peščanog sata ima čekinje slične laticama koje omogućavaju glatko i lako nanošenje, tako da se čak 78% učesnica u anketi slaže da četkica zahvata i oblaže čak i one najtanje trepavice, za maksimalni krajnji efekat.
Najnoviji član False Lash Effect porodice maskara – XXL maskara – je najveća ikad maskara ovog brenda. Kreirana je da pruži duže, punije i dramatičnije trepavice. Vreme je da se pozdravite sa veštačkim i istaknete vaše prirodne trepavice, sa inovativnom formulom koja ih produžava od korena do vrhova.

Proizvođač: HFC Prestige
Zemlja porekla: Engleska
Zemlja uvoza: Nemačka
Uvoznik: Radix d.o.o. Beograd
Visa Card
Master Card
Maestro Card
Dina Card
AE Card
Banca Intesa
Visa Secure
ID check