Pregled korpe

GIORGIO ARMANI New Code 2023 edt

10.010,00 RSD14.490,00 RSD

Gornje note: superesencija zelene mandarine
Srednje note: srce lavande
Donje note: absolut zrna tonke i srce kedrovine

Clear
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Konačno, kultni miris iz 2004. godine zamenjen je novim izdanjem edt sa novim dizajnom. Do ovog lansiranja videli smo razne Armani Code mirise, ali nijedan od njih nije bio identičan po svom nazivu i koncentraciji sa originalnom, do sada.

Nova toaletna voda je linearnija i svežija od parfema, ali ne ponavlja svoju kompoziciju, niti prati originalnu formulaciju (2004), već je redefinisana.

Armani Code EAU DE TOILETTE se otvara svetlim citrusnim notama koje vibriraju sa zelenom mandarinom održivog porekla iz Kalabrije, Italija. Superesencija mandarine se ekstrahuje pomoću procesa molekularne destilacije koji stvara prefinjenu notu sa svežim, svetlucavim efektom. Srce mirisa je sastavljeno od Lavandina održivog porekla iz Provanse, koji mirisu daje moderne i aromatične aspekte uz efekat magnetizma. Nota je dobijena metodom parne destilacije i frakcionisanja, pojačavajući moćne aromatične i cvetne aspekte Lavandina. Osnovu definišu dve note, od kojih svaka predstavlja potpis ARMANI CODE mirisa i prirodnog porekla – Tonka Bean Absolute i Cedarvood Heart. Apsolut zrna tonke donosi topao, senzualan efekat koji, u kombinaciji sa drvenastom snagom srca kedrovine, stvara intenzivan, ali utešan trag.

Proizvođač: Giorgio Armani Parfums
Zemlja porekla: Francuska 
Uvoznik: L'Oréal Balkan D.O.O. Beograd
Visa Card
Master Card
Maestro Card
Dina Card
AE Card
Banca Intesa
Visa Secure
ID check