Pregled korpe

CAROLINA HERRERA BAD BOY Superstars EDT

12.490,00 RSD

Složeno putovanje za čula, orijentalni drveni miris ima za cilj izvrsnost: iznenađujući, elegantan, snažan i seksi. Bad Boi otvara atraktivnim notama crnog i belog bibera, pomešanim sa citrusnom atmosferom italijanskog zelenog bergamota.

Karakteristike dualnosti ostaju u srcu mirisa, gde kedrovina i žalfija unose magnetsku eleganciju. Prava tajna je u osnovi parfema, sa senzualnom mešavinom zrna tonke, kakaa i ambera, što rezultira mirisom prefinjene muškosti sa dozom smelosti.

Pakovanje

Šifra proizvoda: 8411061001646 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Carolina Herrera Bad Boy Superstars je novi aromatični drveni miris za muškarce lansiran 2021. godine u ograničenom izdanju.

U još smelijoj verziji jednog od najuspešnijih muških mirisa Caroline Herrera, Bad Boy Superstars 100ml je željeno kolekcionarsko ograničeno izdanje svih vremena. Živite kao superzvezda, budite privlačni kao zvezda i pokažite ko ste zaista.

Bad Boy Superstar sjajna je poput prave zvezde, sa upečatljivim karakteristikama. Legendarna boca munje Bad Boy -a pretvara se u superzvezdu, na vrhu sa srebrnim hromiranim završetkom. Čak i kućište Bad Boy Superstar privlači pažnju svojim reljefnim srebrnim prugama.

Parfem Bad Boi Eau de Toilette, Carolina Herrera, izraz je dvojstva novog savremenog čoveka: predstavlja njegovu odvažnu prirodu zajedno sa umetnošću zavođenja. Višestruk, on je i snažan i osetljiv; moćan i empatičan; herojski i ranjiv.